Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

GDPR

Úvod

Při registraci na stránkách našeho e-shopu nám svěřujete své osobní údaje (zejména jméno, příjmení, e-mail, telefon, adresu). Děláme všechno pro to, abychom Vaši důvěru nezklamali. Rádi bychom Vám vysvětlili, jak s osobními údaji zacházíme.

 

Správce údajů

Správcem osobních údajů jsou společnost Vigoroso Boost, s.r.o., v zastoupení Julia Haynaliy, se sídlem Vodnická 565/48a, Újezd u Průhonic, 149 00 IČO: 00517043, se sídlem ateliéru značky Haynaliy, Pařížská 28, Praha 1, 110 00. Pokud nás chcete kontaktovat a zeptat se nás na cokoliv týkajícího se zpracování osobních údajů, můžete využít následující kontaktní údaje:

Email: info@haynaliy.com

Korespondenční adresa: Pařížská 28, Praha 1, 110 00.

 

Jaké údaje shromažďujeme

Správci údajů shromažďují tyto kategorie osobních údajů:

1. Údaje, které poskytujete sami

Údaje poskytnuté při těchto příležitostech:

  • při registraci na webových stránkách e-shopu haynaliy.com, zejména jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefon
  • při nákupu bez registrace, zejména jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefon

2. Informace z jiných zdrojů

K takovým zdrojům patří:

  • veřejně dostupné zdroje včetně veřejných rejstříků a sítě Internet, pokud takové informace nezbytně potřebujeme na příklad pro řádné vystavení účetního dokladu nebo při obdobných příležitostech,
  • informace, které jsme obdrželi od třetích osob

Správci údajů mohou zkombinovat informace shromážděné z těchto zdrojů s dalšími informacemi, které mají k dispozici.

 

Jak Vaše údaje využíváme

Správci údajů využívají shromážděné údaje k těmto účelům:

Poskytování služeb
Vaše osobní údaje využíváme, abychom Vám mohli poskytovat co nejlepší služby. Užíváme je zejména za účelem evidence nákupů, zájmu o konkrétní produkty a vyúčtování, abychom Vám co nejvíce usnadnili a zjednodušili každý další nákup na webových stránkách našeho e-shopu haynaliy.com.

Za tímto účelem Vaše osobní údaje nezbytně potřebujeme, abychom mohli splnit to, co nabízíme.

 

Vedení účetnictví
Vaše osobní údaje můžeme potřebovat k vystavování účetních dokladů a vedení účetnictví.

Za tímto účelem Vaše osobní údaje nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonným požadavkům na vedení účetnictví.

 

Zasílání obchodních sdělení
Pokud jste se přihlásili k odběru našich novinek, můžeme Vám čas od času zasílat e-maily s novinkami („Newsletter“).

Tyto e-maily od nás můžete obdržet i pokud jste našimi klienty, neboť důvodně předpokládáme, že Vás tyto informace zajímají. Pokud by Vás tyto zprávy přesto obtěžovaly, dejte nám prosím vědět, nebo se jednoduše odhlaste z odběru e-mailů podle instrukcí obsažených v každém e-mailu.

 

Soudní řízení a obrana právních nároků
Shromážděné údaje můžeme využívat k vyšetřování nebo řešení sporů nebo právních nároků, nebo v jiných případech povolených platnými zákony.

 

Sdílení a předávání údajů

Správci údajů mohou shromážděné údaje sdílet:

1. S našimi obchodními partnery

Vigoroso Boost, s.r.o. v zastoupení paní Julia Haynaliy mohou poskytovat informace svým spolupracovníkům, dodavatelům, konzultantům, poskytovatelům software, jakož i společnostem poskytujícím platformu pro provozování e-shopu a souvisejících služeb mimo jiné platební systém společnosti PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A.

Rádi bychom Vás ujistili, že všichni naši obchodní partneři jsou vázáni povinností mlčenlivosti a dodržují platné právní předpisy týkající se ochrany osobních údajů.

 

2. Z právních důvodů nebo v případě sporů

Julia Haynaliy mohou Vaše údaje sdílet, pokud je to vyžadováno zákonem, regulacemi, provozními smlouvami, právními procesy nebo státními úřady:

  • s policií a soudy, státními úřady nebo jinými třetími stranami, pokud je to nutné k vymáhání našich právních nároků, pokud je to nutné k ochraně práv nebo majetku Julia Haynaliy nebo společnosti Vigoroso Boost, s.r.o. nebo třetích osob, případně pokud v souvislosti s poskytováním našich služeb dojde ke sporům nebo právním nárokům;
  • s jinými stranami v souvislosti s případným slučováním společností, prodejem majetků, konsolidací nebo restrukturalizací, financováním nebo přechodem studia Julia Haynaliy nebo Vigoroso Boost, s.r.o. nebo jejich částí do vlastnictví třetí osoby.

 

3. S Vaším souhlasem

Správci údajů mohou Vaše údaje sdílet i jinými způsoby, pokud Vás na to upozorníme a Vy s tím budete souhlasit.

 

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

1. Uchovávání a výmaz údajů

Vaše osobní údaje uchováváme po celou dobu trvání smluvního vztahu a standardně ještě pět (5) let od Vaší poslední návštěvy nebo rezervace. V zastoupení Julia Haynaliy (společnost) Vigoroso Boost, s.r.o., Vaše údaje vymažou nebo anonymizují hned po tom, co o to požádáte (vyjma případů uvedených dále).

Pokud to umožňuje zákon, mohou si Správci údajů některé údaje uchovat i po uplynutí doby uchování, a to v těchto případech:

  • pokud s Vámi řešíme nějaký problém jako na příklad neuzavřený spor nebo právní nárok;
  • pokud to po nás vyžaduje zákon, anebo když tyto údaje uchováváme v agregované nebo anonymní podobě;
  • pokud takové údaje potřebujeme k legitimním obchodním účelům.

 

2. Přístup k Vašim údajům

Můžete se na nás kdykoliv bezplatně obrátit s žádostí o informace, zda zpracováváme Vaše osobní údaje a pokud ano, žádat detailní informace o tomto zpracování. K tomu můžete využít jakýkoliv z našich kontaktních údajů.

 

3. Změna Vašich údajů nebo chyba v údajích

Pokud dojde v průběhu využívání našich služeb k jakékoliv změně ve Vašich osobních údajích, jako na příklad změna jména nebo e-mailové adresy, nebo pokud zjistíte, že pracujeme s Vašimi neaktuálními nebo chybnými údaji, prosím dejte nám o tom co nejdříve vědět. K tomu můžete využít jakýkoliv z našich kontaktních údajů.

 

4. Odvolání souhlasu

Pokud jste nám udělil souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání novinek (Newsletteru) a informací týkající se našich produktů na Váš e-mail, můžete svůj souhlas kdykoliv odvolat odhlášením z odběru e-mailů podle instrukcí obsažených v každém e-mailu.

 

5. Omezení zpracování

Pokud máte za to, že:

  • zpracováváme Vaše nepřesné údaje;
  • zpracování Vašich údajů je protiprávní a nepřejete si všechny údaje smazat;
  • Vaše údaje již nepotřebujeme ke shora uvedeným účelům, ale rád(a) byste je užil(a) pro obhajobu svých právních nároků na příklad v soudním řízení;
  • již Vás naše e-maily obtěžují, ačkoliv jsme předpokládali, že by Vás mohli zajímat;

můžete nás požádat o omezení zpracování jen některých Vašich osobních údajů nebo pro jen určité účely zpracování.

 

6. Přenositelnost údajů

Můžete se na nás kdykoliv obrátit, abychom Vaše údaje, které máme k dispozici, předali třetí osobě podle Vaší specifikace.

 

7. Stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Pokud máte za to, že s Vašimi údaji nakládáme v rozporu se zákonem, můžete se kdykoliv obrátit se stížností u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Přihlásit se

Eshop Haynaliy

Váš košík

V košíku nemáte žádné produkty